QUARTA GENERACIÓ

Som la quarta generació d’una empresa dedicada en els seus començaments a l’elaboració de pa i que ha evolucionat fins ara oferint una àmplia varietat de productes de pastisseria de gran qualitat.

L’OBRADOR

Tot això, gràcies al seu cap d’obrador, Miquel Vives, format en els millors obradors i escoles de París i Barcelona. Home caut i perfeccionista, segueix formant-se contínuament per estar al dia i oferir una pastisseria i fleca cada vegada més sana i equilibrada.

LES NOSTRES BOTIGUES

Avui dia comptem amb dos punts de venda al públic, un al carrer de Sants 74 on van començar els nostres besavis l’any 1895 i un altre a la Rambla Catalunya 58.

EL NOSTRE EQUIP

La part de producció està distribuïda en quatre obradors, el del forn, el de pastisseria, el de salat i el de bomboneria.

Pastisseria

L'obrador de pastisseria, dirigit per Miquel Vives, està organitzat per seccions de pastisseria, brioixeria i pasta de full. Treballem per oferir una gamma molt variada de productes des de la pastisseria més tradicional fins a la més innovadora. Produïm amb les millors matèries primeres i amb les últimes tècniques de producció.

Forn de pa

La secció de fleca la formen tres persones amb Álvaro de responsable. El pa és una secció forta en el nostre negoci. De fet, així van començar els nostres besavis i li donem una importància especial tant en les matèries primeres com en la innovació de noves fórmules més sanes i més variades.

Càtering

L'obrador de salat on produïm els nostres sandwichs diaris, coques salades, quiches... i un menú diari a part dels caterings per a empreses o particulars. La persona encarregada d'aquesta secció és la Marina. Una persona molt organitzada, dinàmica, emprenedora i amb molts coneixements de cuina.

Bomboneria

L'últim i molt important és la secció de bombonería. En Xavi és al capdavant d'ella i la producció és molt variada. Des de bombons, tòfones i decoracions fins a les campanyes fortes de Nadal amb els torrons i de Pasqua amb les mones. Per a nosaltres és un orgull tenir la nostra pròpia producció i treballar amb les millors matèries primeres com Valrhona.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I REBREU UN COPÓ DE DESCOMPTE DEL 10% PER A LA COMPRA (TAMBÉ EL DIA D’ANIVERSARI).